OPENBEDRIJVENDAG 2023

EXCLUSIVE: Take a look behind the scenes!

Belgische mode - passie - teamwork

Marie Méro is het Belgisch modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega’s werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer. Op 1 oktober tijdens Open Bedrijvendag in Aalter, nemen we je graag mee doorheen de cyclus van onze collectie en laten we je proeven van het leven achter de schermen bij Marie Méro en ons team. Naast de modeshow, waar je kunt genieten van de nieuwste trends, heb je ook de kans om gratis een figuuranalyse te krijgen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van kleding die perfect bij jouw lichaamstype past.

En er is meer! Doe mee aan onze quiz en maak kans op fantastische prijzen. Na de modeshow en rondleiding kan je gezellig napraten in onze bar, alle opbrengsten gaan naar vzw De Toevlucht. Zo drink je niet alleen iets lekkers, maar steun je ook een goed doel. Bovendien ontvangt elke bezoeker een exclusieve goodiebag met leuke verrassingen. Voor de jongste bezoekers hebben we een kinderhoek met entertainment en plezier. Kortom, een dag die je niet mag missen!

Wie weet, als je langskomt, word je in de toekomst zelfs deel van ons Marie Méro-team! Ontdek alle mogelijkheden in de jobcorner.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 1 oktober en samen een onvergetelijke dag te beleven bij Marie Méro van 10u tot 17u in de Brugstraat 188, 9880 Aalter.

Blijf op de hoogte via onze socials, tot dan!

Ontdek meer!