Ontmoet Team Atelier!

Met onze #proudtoworkformariemero campagne willen we jou, onze geweldige klanten, enthousiaste fans en het brede publiek, op een heel persoonlijke manier voorstellen aan de fantastische mensen achter Marie Méro. We nemen je mee op een reis door de diverse teams en stellen je voor aan de getalenteerde medewerkers die Marie Méro tot leven brengen.

Wie zijn de creatieve geesten achter onze mode en wat drijft hen? De essentie van Marie Méro is geworteld in de persoonlijkheden van deze mensen; het is overduidelijk. Kwaliteit, vakmanschap, inspiratie en een positieve instelling zijn waarden die je bij iedereen in ons team zult vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter Marie Méro? De komende weken stellen we ze aan je voor op al onze kanalen!

VAKMANSCHAP - KENNIS - KWALITEIT

In ons eigen patroonatelier worden de digitale patronen met liefde getekend, en het atelier maakt de modellen klaar voor de stoftesten. Hier komen de prototypes van onze collectie tot leven. Deze prototypes worden zorgvuldig gestikt, zodat elk stuk kan worden doorgepast en zowel de looks als de pasvorm nauwkeurig kunnen worden gecontroleerd. Het is een proces dat vakmanschap en toewijding vereist.

Daarna volgt de patroonafdeling, waar de patronen verder worden verfijnd en de productiepatronen voor onze internationale partners worden gecontroleerd. Hier wordt gestreefd naar niets minder dan de perfecte pasvorm, een handtekening van Marie Méro.

Onze collectie ondergaat een reeks uitgebreide tests. We voeren draag- en wastests uit, en zorgen voor kleurechtheid, krimp- en pillingtesten. Alleen de stoffen en silhouetten die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Marie Méro verdienen een plek in onze collectie. Dit is het proces achter de schermen, waar passie en precisie samenkomen om onze kledinglijn tot leven te brengen.

Bij Marie Méro geloven we in het creëren van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat, en dat begint met elk detail van dit zorgvuldige proces. Elk kledingstuk vertelt zijn eigen verhaal, en we kunnen niet wachten om je mee te nemen doorheen dit proces, doordrenkt met toewijding en vakmanschap.

Marie-Jeanne

Modelliste

Straal zoals Marie-Jeanne!

Xandrine

Snijdster

Straal zoals Xandrine!

Anje

Modellenstikster

Straal zoals Anje!

Veronique

Patronenmaakster

Straal zoals Veronique!

Evelyn

Patronenmaakster

Straal zoals Evelyn!