Ontmoet Team Logistiek!

Met onze #proudtoworkformariemero campagne willen we jou, onze geweldige klanten, enthousiaste fans en het brede publiek, op een heel persoonlijke manier voorstellen aan de fantastische mensen achter Marie Méro. We nemen je mee op een reis door de diverse teams en stellen je voor aan de getalenteerde medewerkers die Marie Méro tot leven brengen.

Wie zijn de creatieve geesten achter onze mode en wat drijft hen? De essentie van Marie Méro is geworteld in de persoonlijkheden van deze mensen; het is overduidelijk. Kwaliteit, vakmanschap, inspiratie en een positieve instelling zijn waarden die je bij iedereen in ons team zult vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter Marie Méro? De komende weken stellen we ze aan je voor op al onze kanalen!

VAKMANSCHAP - KENNIS - KWALITEIT

De logistieke afdeling van Marie Méro is het kloppend hart achter de vlekkeloze distributie van de nieuwste modetrends. Team Logistiek is de onzichtbare kracht die ervoor zorgt dat elk kledingstuk op het juiste moment en de juiste plaats aankomt. Van het ontvangen van stoffen tot het verzenden van jouw favoriete kleedje, ons team van professionals staat garant voor een geoliede machine. Dankzij hun nauwgezette planning en uitmuntende coördinatie kunnen we onze klanten blijven voorzien van de allermooiste outfits.

Melissa

Verantwoordelijke logistiek en e-commerce

Straal zoals Melissa!

Hannelore

Logistiek bediende

Straal zoals Hannelore!

Celia

Logistiek bediende

Straal zoals Celia!

Leontine

Logistiek medewerkster

Straal zoals Leontine!

Sofie

Logistiek medewerkster

Straal zoals Sofie!

Annette

Logistiek medewerkster

Straal zoals Annette!

Sofie

Logistiek medewerkster

Straal zoals Sofie!

Gijs

chauffeur

Sietse

Logistiek medewerker