Meet Team Productie

Met onze #proudtoworkformariemero campagne willen we jou, onze geweldige klanten, enthousiaste fans en het brede publiek, op een heel persoonlijke manier voorstellen aan de fantastische mensen achter Marie Méro. We nemen je mee op een reis door de diverse teams en stellen je voor aan de getalenteerde medewerkers die Marie Méro tot leven brengen.

Wie zijn de creatieve geesten achter onze mode en wat drijft hen? De essentie van Marie Méro is geworteld in de persoonlijkheden van deze mensen; het is overduidelijk. Kwaliteit, vakmanschap, inspiratie en een positieve instelling zijn waarden die je bij iedereen in ons team zult vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter Marie Méro? De komende weken stellen we ze aan je voor op al onze kanalen!

VAKMANSCHAP - KENNIS - KWALITEIT

Ontmoet Team Productie!

Het Productieteam van Marie Méro zet zich dagelijks vol passie in voor een juiste kwaliteit en de perfecte
pasvorm van onze kledingstukken. Om ervoor te zorgen dat de nieuwste collecties
tijdig in de winkels verschijnen, is een doordachte planning en nauwgezette
opvolging essentieel om deadlines te halen. Want laten we eerlijk zijn, wie
straalt er niet graag in een prachtige Marie Méro-outfit? Ontdek hier meer over
onze toegewijde collega's:

 

Nico

Head of production

Ik ben Nico!
Als productiemanager bij Marie Méro is het mijn dagelijkse taak om ervoor te zorgen dat de kleding wordt gemaakt met de juiste kwaliteit, prijs en levering. Mijn uitdaging ligt in het produceren volgens de behoeftes van de verkoop en dit met de beste kwaliteit die de klanten van ons gewoon zijn! Ondanks de vaak stressvolle productieomgeving, kom ik dagelijks met veel enthousiasme naar de firma.
Ik ga elke uitdaging en probleem vastberaden aan en los ze op!

Straal zoals zijn vrouwelijke collega's!

Lien

Production Assistant

Hallo, ik ben Lien. Ik werk sinds kort bij Marie Méro als
verantwoordelijke voor de aankoopafdeling. ik zorg dat alle bestellingen van stoffen, accessoires, breigoed enz. volgens de beste prijs, de afgesproken deadlines én met de juiste kwaliteit geleverd worden. Ik word vaak betrokken in de analyse & optimalisatie van processen en werkingen, daarnaast behoort ook “duurzaamheid” bij  de aankoop van materialen & grondstoffen tot 1 van mijn uitdagingen. 
De dagdagelijkse link zijn tussen team styling &
team productie, maakt dat mijn job zo gevarieerd & boeiend is!

Straal zoals Lien!

Kato

Technical Quality Assistant

Ik werk sinds kort bij Marie Mero bij het team productie als Technical Quality Assistant. Ik volg momenteel een opleiding in het atelier om het “product DNA” & de kwaliteitseisen van onze klanten goed onder de knie te hebben. Het opmeten van de artikelen & ervoor zorgen dat we een goede pasvorm hebben zal tot 1 van mijn verantwoordelijkheden liggen voor de toekomst. De kansen die ik hier krijg pak ik met veel passie aan!
Groetjes Kato

Straal zoals Kato!