A Passion For Fashion

Met onze #proudtoworkformariemero campagne willen we jou, onze geweldige klanten, enthousiaste fans en het brede publiek, op een heel persoonlijke manier voorstellen aan de fantastische mensen achter Marie Méro. We nemen je mee op een reis door de diverse teams en stellen je voor aan de getalenteerde medewerkers die Marie Méro tot leven brengen.

Wie zijn de creatieve geesten achter onze mode en wat drijft hen? De essentie van Marie Méro is geworteld in de persoonlijkheden van deze mensen; het is overduidelijk. Kwaliteit, vakmanschap, inspiratie en een positieve instelling zijn waarden die je bij iedereen in ons team zult vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter Marie Méro? De komende weken stellen we ze aan je voor op al onze kanalen!

VAKMANSCHAP - KENNIS - KWALITEIT

We kunnen niet wachten om jullie voor te stellen aan de nieuwste aanwinsten in ons team: Leonie en Adèle! Deze twee sprankelende persoonlijkheden hebben zich de afgelopen maanden met volle energie gestort op hun job bij Marie Méro. Leonie is te vinden in het bruisend hart van onze Marketingafdeling, terwijl Adèle met een glimlach op haar gezicht bij het onthaal staat om je te verwelkomen.

Aan de andere zijde van het spectrum hebben we Marline, onze toegewijde operational manager. Met maar liefst 13 jaar ervaring bij Marie Méro kent zij als geen ander de ins en outs van ons bedrijf. Haar passie voor mode brandt nog steeds fel, en ze deelt haar expertise met toewijding en enthousiasme.

Hoewel hun verhalen verschillen, delen Leonie, Adèle en Marline één gemeenschappelijke noemer: hun ongeëvenaarde liefde voor mode, oftewel hun 'Passion For Fashion'. En daar willen ze jullie graag alles over vertellen! Volg onze social media kanalen komende week om meer te ontdekken over waarom zij hebben gekozen voor Marie Méro en wat mode voor hen betekent.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en verhalen uit de modewereld, want bij Marie Méro verbindt onze passie voor mode ons allemaal!

Leonie

Digital Marketing

Straal zoals Leonie!

Adèle

Onthaalmedewerker

Straal zoals Adèle!

Marline

Operational Manager

Straal zoals Marline!