Coral Reef SS/24

Coral Reef SS/24

In de bruisende wereld van mode wordt de lente-zomer van 2024 gekenmerkt door een harmonieuze fusie van pasteltinten en gedurfde texturen afgewisseld met snoepkleuren. Het eerste thema Coral Reef bevat het trendkleur koraalrood, verzacht door de subtiele nuances van perzikpoeder en hazelnoot.

In de spotlight staan monochrome pakken, vervaardigd uit zowel gestructureerde als fluïde stoffen.

Een opvallend detail dat niet onopgemerkt blijft, is het jacquard jasje dat wordt gedragen als een pittig statementstuk.

Voor liefhebbers van prints is de zijde-look geo print een absolute must-have. Met zijn levendige kleuren en geometrische ontwerpen brengt deze print een dynamisch element in de garderobe, en voegt het een vleugje artistieke flair toe aan elke look.

Streepmotieven spelen ook een prominente rol in de lente-zomer collecties van 2024, vooral in brei. Van subtiele pinstripes tot gedurfde, grafische lijnen, strepen voegen structuur en visuele interesse toe aan kledingstukken, en bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve styling.

Om de look af te maken, worden toetsen van zilver gebruikt als verfijnde accenten.

Met een verfijnde mix van kleuren, texturen en pasvormen, geeft de lente-zomer collectie van 2024 een frisse, positieve kijk op de toekomst.