Instagram Duo Shoot

Instagram Duo Shoot

Ondertussen zijn we aan de derde editie van onze Instagram duo shoot toe. Voor we jullie uitgebreid de winnende duo's voorstellen, laten we jullie alvast genieten van een exclusieve blik achter de schermen.

Ze werden vroeg verwacht, ons eerste duo van de dag, Heidi & Michelle. Goed gehumeurd kwamen ze binnen om 8u, boordevol nieuwsgierigheid en enthousiasme. Ze keken immers al lang uit naar deze dag vol verwennerij en mode. We startten met een relaxed ontbijtje terwijl we elkaar beter leerden kennen. Daarna volgde een uitgebreide rendez-vous met Nancy, hoofd van ons styling-departement en het fashionable brein achter de Marie Méro collecties.



Na het maken van eerste selectie kon het passen beginnen voor Heidi & Michelle, terwijl het tweede duo, Ann-Sophie en Myriam, vrolijk hun entree maakten. De uiterst sympathieke dames hadden dan ook meteen onze harten gestolen en stonden te popelen om ook te mogen kiezen in onze showroom. Eerst kwam natuurlijk de voor-fotoshoot, zodat de dames goed de verandering kunnen zien tussen hun originele look & de kleurrijke Marie Méro touch die ze na een dagje in de handen van ons team hadden.

Na het kiezen van de outfits, het uitgebreide passen, overleggen, twijfelen, nog eens passen en dan uiteindelijk de knoop doorhakken met het deskundige advies van Nancy konden Heidi & Michelle overstappen naar de maquillage, terwijl Myriam & Ann-Sophie de paskamers inpalmden met hun eigen selectie.

En daar kwam ons derde duo, Els & Hilde, partners in crime en collega’s turned friends. Ook zij doorliepen het uitgestippelde traject van voor-fotoshoot, selecteren in de showroom, en stijladvies van Nancy terwijl onze eerdere duo’s overstapten naar de maquillage én het moment suprème: de uiteindelijke fotoshoot met hun favoriete outfits. Er was een gezellige drukte in onze showroom, en voor de laatste twee duo’s die arriveerden zodat we allemaal samen konden lunchen, was er ook heel veel om te zien en om naar te verlangen.

Na de lunch leek het bijna alsof we een gezellig onderonsje onder oude vriendinnen onderbraken. De verschillende duo’s waren op een paar uurtjes tijd versmolten tot een groep die in geuren en kleuren aan het babbelen was.

 

Stefanie en Marjan uit Poperinge werden bij ons verwacht rond de middag, en waren voor hun afspraak bij ons in Aalter gezellig samen gaan ontbijten om deze verwendag te vieren. Ze hadden lang uitgekeken naar deze dag, en een gezellige lunch samen met de andere dames en ons team was perfect om de sfeer op te snuiven. En ook het laatste duo van de dag, Wendy en Eveline kwamen vrolijk & enthousiast de showroom binnen gelopen. Wendy was gezellig nerveus & Eveline had vooral heel veel zin in de stylingsessie als trouwe Marie Méro fan. Als zelfverklaarde besties hadden ze enorm uitgekeken naar deze dag om samen te genieten.


Ook de namiddag was goed gevuld, met voor- en na-fotoshoots voor de laatste duo’s, maquillage, impromptu stijladvies van Nancy tijdens het shoppen en het opnemen van filmpjes voor onze social media. Rond 17u liep onze gevulde dag bijna op z’n einde en waren alle fotoshoots afgevinkt. Onze 10 dames hadden elk hun favoriete outfit ontdekt, genoten van een complete makeover en tussendoor nog wat geshopt in onze showroom. We sloten af met een glaasje cava en een gezellige babbel, voor we de nog even enthousiaste dames uitzwaaiden.


De winnende duo's worden de komende weken uitgebreid aan je voorgesteld. We starten met Heidi en dochter Michelle. Hou onze blogpagina en Facebookpagina Marie Méro Women goed in de gaten!

https://www.mariemero.be/nl/blog/#stories
#proudtowearmariemero