Lady of the month, Dorien Camps

Dorien Camps is de founder van Bossy magazine, het eerste Belgische magazine en online platform voor ondernemende vrouwen. Ze is getrouwd met Nigel en mama van Morris.

Hallo Dorien,

Hoe ben je ooit begonnen met Bossy magazine?

Dat waren puzzelstukken die samenvielen. Ik wou zelfstandig worden en een magazine maken. Maar toen ik op zoek ging naar meer info over zelfstandig worden en alles wat daar bij komt kijken, schrikte de soort informatie die toen te vinden was me enorm af om er aan te beginnen. En toen dacht ik: er zullen nog wel meer mensen zijn die deze informatie op een andere manier willen ontvangen.
Zo kwam het idee om ondernemersverhalen en tips te bundelen in Bossy magazine. Op ons eerste magazine stond er: “Will be back in spring” en dat was het spreekwoordelijke duwtje in de rug om aan een tweede exemplaar te beginnen. Ondertussen zijn we aan nummer 5 toe!

Je hebt heel wat op je bord als ondernemer en moeder, hoe laad jij de batterijen op na een zware werkdag?

Sinds ik mama ben is dit eigenlijk net gemakkelijker geworden voor mij. Als ik thuis kom van kantoor dan gaat mijn aandacht naar mijn zoontje en dat is voor mij dan pure ontspanning.
Ik heb de afspraak met mezelf dat de laptop niet terug open gaat!
Af en toe een city trip geeft me ook veel inspiratie.

Heb je een stijltip van je moeder meegekregen?

Ja, toch wel! Mijn mama zei altijd dat comfort niet ondergeschikt mag zijn. Dit heb ik altijd goed onthouden. Als ik een outfit koop, stel ik mezelf altijd eerst de vraag als ik er mij goed in voel. Als het antwoord ja is, dan weet ik dat ik het veel zal dragen.

Marie Méro selecteert jou als inspirerende vrouw! Wie vind jij zelf een inspirerende vrouw?

Eigenlijk is dat mijn mama, zij kan zich zo goed kleden! Soms pik ik wel eens iets uit haar kast. Ze ziet er altijd stralend uit. Zij weet perfect hoe ze zich moet kleden.
Ze bewijst dat je geen modellenmaten moet hebben om er altijd goed uit te zien.

Wat is je favoriete outfit uit de huidige collectie?

Ik heb gekozen voor de luchtige blouse met polka dot print, gecombineerd met de blauwe culotte.
Super comfortabel, maar ik voel me er toch heel vrouwelijk in. De perfecte combo wat mij betreft!

Bedankt Dorien, voor deze inspirerende babbel!

Copy the look

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?

Geef hieronder je e-mailadres in