Back in time

Back in time

Eind de jaren '70 heeft Paula een winkel in de Stationsstraat in Aalter. Na 7 jaar wordt het bedrijf te groot en neemt ze de beslissing om de winkel over te laten.

Ondertussen neemt Jean ook zijn intrek in een groter bureau

Het busje wordt vervangen door een ‘professionele’ camionette.

En de kinderen worden groter ...


Tot midden de jaren '80 worden de klanten ontvangen in de woonkamer van Jean en Paula, en op beurzen. Vanaf midden de jaren 80 ontvangen we de klanten in de showroom op Trade Mart, vlakbij het Atomium in Brussel, op dat moment het inkoopcentrum van België.

Chris van Parys vervoegt het team. Hij is tot begin 2021 werkzaam geweest als vertegenwoordiger bij Marie Méro, na een carrière van maar liefst 36 jaar!

Jean in actie in de showroom op Trade Mart.

Begin de jaren '90 verhuist de showroom naar Fashion Gardens. Dit maakt deel uit van Trade Mart. De showroom wordt een stuk groter. Hier zien we voor de eerste maal Nancy. Nancy had al gewerkt als mannequin. Wanneer er een vacature vrij komt voor een vertegenwoordiger in Wallonië, grijpt ze deze kans met beide handen. Ze volgt haar modegevoel.

Het verkoopteam in de jaren '90. Chris en Nancy herkennen jullie wel. De modellen Anneke en Kathy brengen we later nog in beeld. Ook de zus van Jean, Marilyn, was paraat om te helpen als het druk was.

Eind de jaren '90 nemen we deel aan de internationale beurs CPD in Düsseldorf.

Naast hard werken, maken we af en toe tijd voor (een) feestje(s). Veel hebben we niet nodig om ons te amuseren.